Saturday, January 28, 2006

De afvallers in Gent

Na 2 weken (bijna) volledige looprust wegens ernstige keelontsteking, ben ik vandaag met een nog gevoelige en pijnlijke keel weer van start gegaan.
We hadden samen met Ingrid, Luc en José afgesproken om een gezamenlijke oefensessie te doen.
Dit was trouwens een goede gelegenheid om José beter te leren kennen tijdens het carpoolen vanaf Deerlijk. Vervolgens hebben we samen +/- 45 min rond de Gentse blaarmeersen getraint. Leuke ervaring. Groot nieuws trouwens ! De afvallers hebben hun persoonlijke coach!
Wie had dit gedacht, José heeft nog voor kiné gestudeerd en heeft ons geholpen met allerhande tips om goed te lopen en te stretchen. De tip die me het meeste is bijgebleven is niet op hoge hakken te lopen, dit is slecht voor de spieren in de onderbenen. Ingrid weet wat haar te doen staat : al haar hoge hakken in de vuilnisbak ... of misschien gericht stretchen. Benieuwd wat ze zal doen.
Het enige spijtige is dat we vergeten zijn een foto te nemen van de 4 moedige sporters. Lees wel moedig : HET WAS -4°C. Wat we niet allemaal doen om Canvas zijn ongelijk te tonen.
De volgende afspraak wordt hoogstwaarschijnlijk ergens eind februari of begin maart. Benieuwd of Peter en Murielle het deze keer ook zullen halen, het zou alleszins heel leuk zijn

5 Comments:

At 11:07 AM, Anonymous Anonymous said...

Peter! we zijn toch geen 'afvallers' 'k vind dat je ons beter de 'DOORBIJTERS' kan noemen!
lieve

 
At 11:08 AM, Blogger Peter said...

... Laat deze comment even naar Bruno gaan ;-) ...

 
At 4:25 PM, Anonymous Anonymous said...

Bruno! kom op man je hebt je loopschoenen toch niet opgeborgen zeker?????

 
At 4:29 PM, Anonymous Anonymous said...

ola, ola, verkeerd begrepen!!!
Peter zijt gij het die de loopschoenen in de kast gegooid hebt?????? kom op man aanbinden die sloffen (om te rennen natuurlijk!!!)

 
At 4:33 PM, Blogger Peter said...

Loopschoenen in de kast... (nog) ni bij mij... in m'n laatste post gewoon de opmerking gemaakt dat het niet altijd even makkelijk is om gemotiveerd te blijven...

Enfin, over exact 118 dagen zullen we wel beloond worden zeker ;-)

 

Post a Comment

<< Home